Durex prezervatyvų populiarumo priežastis. Kodėl visas pasaulis pasitiki Durex?

Durex prezervatyvų populiarumo priežastis. Kodėl visas pasaulis pasitiki Durex?

Tai, kad prezervatyvai yra pati geriausia apsisaugojimo priemonė – negali ginčytis nei vienas. Ieškant visapusiškos apsaugos, nedidelės kainos, produkto neturinčio jokio žalingo poveikio, galiausiai, apsaugos priemonės, kuri gali suteikti daugiau malonumo – sargiai yra geriausias pasirinkimas. Augant paklausai tuo pačiu auga ir pasiūla, tad šiuo metu žmonės gali džiaugtis labai įvairiomis galimybėmis. Klausimas – kurie geriausi?

Kas įrodo kokybę?

Durex prezervatyvai pradėti gaminti dar 1992 metais, tad ilgametė patirtis, funkcionalumas ir siekis pasiūlyti vis geresnės kokybės sargius padėjo sukurti ypač aukštos kokybės prezervatyvus, kuriuos pamėgo viso pasaulio gyventojai. Reckitt Benckiser kompanija gaminanti Durex produktus, nuolatos investuoja į įnovatyvias naujoves ir nepriekaištingą gaminio kokybę. Sargiai yra tas produktas, kuris nebus mėgstamas dėl gražaus dizaino arba mažos kainos. Šiuo atveju svarbiausia yra tai, kas sargiai kuo geriau atliktų apsaugos funkciją, tai yra, apsaugotų nuo lytiškai plintančių ligų bei nėštumo. Jeigu jie gerai atlieka šią funkciją – jie mėgstami. Ir daugelis žmonių pasitiki ne reklamomis, tačiau žmonių atsiliepimais. Taigi, tai, kad Durex prezervatyvai yra mėgstami ir patys perkamiausi – geriausias įrodymas, kad jie geriausiai geba apsaugoti.

Sargiai, kurie ne tik saugo, tačiau ir suteikia daugiau malonumo!

Durex – vienas pirmųjų gamintojų, kuris taip pat pradėjo siūlyti sargius gebančius ne tik suteikti visapusišką apsaugą, tačiau tuo pačiu ir kuo daugiau malonumo suteikiančius sargius. Iš pat pradžių į tokius sargius buvo žiūrima gana nedrąsiai. Vėliau žmonės patys sau įrodė, kad apsauga gali būti suderinama ir su kur kas didesniu malonumu.

Pirmiausia išpopuliarėjo sargiai, kurių paviršius turi specialius iškilumus ir taip suteikia daugiau malonumo moterims. Kodėl pirmiausia buvo orientuotasi į jas? Kadangi būtent moterys dažniausiai susidurdavo su malonumo problemomis, tiksliau, pačio malonumo nebuvimu. Atradus būdą, kuri gali suteikti moterims daugiau malonumo, Durex įmonė pradėjo ieškoti būdų, kurie padeda ir vyrams labiau atsipalaiduoti. Tuomet daugiausia dėmesio buvo skiriama ejakuliacijos prailginimui ir šiuo metu sargiai gali šildyti arba šaldyti, taip padėdami vyrui ilgesnį laiką nebaigti.

Durex kokybė ir padirbiniai

Kuomet prekė tampa populiari – visada atsiranda padirbinėtojų, kurie stengiasi pasinaudoti žinomu vardu, tačiau pasiūlyti blogesnės kokybės produkciją taip bandydami užsidirbti. Panašiai atsitiko ir su Durex gaminiais, tad jokiu būdu nepirkite sargių, kurie parduodami abejotinose prekybos vietose. Štai internete galima rasti nemažai prekybos vietų, kuriose sargiai Durex kainuoja kur kas pigiau nei visur kitur. Žinoma, laikinos akcijos yra gana normalus dalykas, tačiau jeigu prekių kainos mažos visada – reikia ieškoti priežasčių - kodėl. Daugeliu atveju prekiaujama nesertifikuotais gaminiais, kurie ne tokie kokybiški ir kurių rezultatas - plyšę sargis sekso metu. Norint to išvengti sargius būtina pirkti tik patikimose prekybos vietose, kuriose parduodami sargiai yra sertifikuoti ir tai garantuoja kokybę bei saugumą.

Durex prezervatyvai – geriausias pasirinkimas ieškantiems kokybės. Nepamirškite, kad Durex sargiai gali ne tik apsaugoti, tačiau ir suteikti daugiau malonumo. Kai kasdieninis seksas pasidaro nuobodus – įnešti daugiau gyvybės gali paprasčiausias sargis. Pasinaudokite tuo ir tegul aistra su mylimu žmogumi trykšta laisva kaip niekada.